Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic

Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic

Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic este conceput pentru toate tipurile de păr. Este potrivit atât pentru îngrijirea părului, cât şi a scalpului. Produsul este prezentat într-un recipient de 100 ml, cantitate suficientă pentru câteva luni de tratament. Parfumul frumos şi consistenţa fluidă fac fiecare aplicare plăcută.

Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic – Beneficii

Produsul îmbunătăţeşte atât condiţia, cât şi aspectul părului. Aplicat pe părul uscat, înainte de stilizare, oferă o strălucire naturală, netezeşte părul rebel şi electrizat şi ajută la stilizarea coafurii. În plus, Uleiul Mythic asigură o mulţime de substanţe nutritive, care îngrijesc părul în profunzime. Produsul asigură părului putere şi rezistenţă împotriva acţiunii factorilor externi şi deteriorării cauzate de stilizarea termică.

Ce conţine Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic?

Uleiul de AvocadoşiUleiul de Seminţe de Struguri sunt două dintre ingredientele principale ale uleiului L’Oreal Professionnel Paris Mythic. Primul ingredient este cunoscut pentru conţinutul său de şapte vitamine; substanţele sale nutritive hrănesc atât scalpul, cât şi părul. Micro-nutrienţii, precum potasiul, magneziul şi siliconul consolidează bulbii şi previn subţierea părului. Celălalt ingredient – Uleiul de Seminţe de Strugure – este bogat în vitamina E. Acesta are rolul de a combate acţiunea radicalilor liberi şi de a încetini procesul prematur de încărunţire, precum şi de a preveni căderea părului.

Cum se utilizează Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic?

Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic este echipat cu un aplicator uşor de utilizat. Două doze de produs sunt suficiente pentru a stiliza şi hrăni părul. Produsul se aplică pe părul uscat, înainte de stilizarea coafurii sau după stilizare pentru a intensifica strălucirea şi pentru a netezi şuviţele de păr rebele. Uleiul L’Oreal Professionnel Paris Mythic nu se aplică pe părul umed şi înainte de spălare.

AVANTAJE:

  • conţine multe ingrediente naturale;
  • facilitează stilizarea şi netezeşte şuviţele de păr rebele;
  • oferă părului o strălucire naturală;
  • hidratează şi hrăneşte părul;
  • ajută la stilizarea termică a părului;
  • poate fi aplicat pe părul uscat;
  • are un parfum plăcut şi o formulă eficientă.

DEZAVANTAJE:

  • nu oferă îngrijire completă scalpului;
  • este mai degrabă recomandat ca ulei de stilizare.