Redken Diamond Oil Glow Dry

Redken Diamond Oil Glow Dry

Redken Diamond Oil Glow Dry este conceput pentru hidratarea şi stilizarea tuturor tipurilor de păr, în special pentru părul uscat, aspru, lipsit de strălucire naturală. Produsul include ingrediente naturale care oferă o îngrijire sigură şi complexă, fără a îngreuna părul.

Redken Diamond Oil Glow Dry – Beneficii

Obiectivul produsului Redken Diamond Oil Glow Dry este de a intensifica luciul părului şi de a proteja culoarea naturală şi strălucirea. Produsul redă strălucirea părului tern, asigură un aspect mătăsos şi neted şi conferă un aspect superb coafurii. Produsul Redken Diamond Oil Glow Dry lasă părul plin de volum şi uşor de stilizat. În plus, atunci când este aplicat imediat după spălare, reduce timpul de uscare a părului cu foehnul. Produsul protejează părul împotriva deteriorării cauzate de stilizarea termică şi acţionează ca un agent eficient de protecţie.

Ce conţine produsul Redken Diamond Oil Glow Dry?

Produsul Redken Diamond Oil Glow Dry conţine câteva uleiuri vegetale. Uleiul de Coriandru protejează suprafaţa părului de acţiunea agresivă a factorilor externi. Uleiul de Seminţe de In regenerează părul deteriorat şi reface structura părului. Uleiul de Caisă hrăneşte bulbii de păr şi oferă o strălucire naturală. În afara acestor uleiuri, produsul Redken Diamond Oil Glow Dry include Ulei de Floarea Soarelui, Ulei de Jojoba şi Ulei de Măsline.

Cum se utilizează produsul Redken Diamond Oil Glow Dry?

Redken Diamond Oil Glow Dry este un produs de tip leave-in. Se aplică pe părul curat şi umed şi se lasă să acţioneze. Apoi, părul se stilizează după preferinţe. Nu ezitaţi să reaplicaţi uleiul pe părul uscat pentru un plus de strălucire. Produsul nu este recomandat pentru îngrijirea scalpului deoarece poate perturba funcţiile glandelor sebacee. Produsul Redken Diamond Oil Glow Dry este echipat cu o pompă, care ajută la colectarea cantităţii potrivite de produs, facilitând astfel procesul de aplicare.

AVANTAJE:

  • intensifică strălucirea şi fineţea părului;
  • conţine numeroase ingrediente naturale;
  • dispune de un aplicator precis;
  • ajută la stilizarea părului;
  • nu îngreunează părul;
  • acţionează ca un produs de protecţie termică.

DEZAVANTAJE:

  • poată îngrăşa scalpul;
  • are doar acţiune de îngrijire a părului;
  • nu este potrivit pentru hrănirea intensivă a părului şi scalpului.