Moroccanoil Treatment Original

Moroccanoil Treatment Original

Moroccanoil Treatment Original este recomandat pentru toate tipurile de păr. Uleiul de Argan este ingredientul său principal. Îl puteţi utiliza ca un tratament de întărire, ca produs cosmetic zilnic sau ca ulei din când în când. Uleiul este comercializat într-un recipient voluminos şi este suficient pentru un tratament de lungă durată.

Moroccanoil Treatment Original – Beneficii

Moroccanoil Treatment Original este un ulei care oferă părului îngrijire atât în interior, cât şi la exterior. Acesta oferă numeroase substanţe nutritive şi protejează împotriva factorilor externi nocivi, prevenind încărunţirea şi subţierea firului de păr. Produsul Moroccanoil Treatment Original are, de asemenea, proprietăţi de netezire, intensificare a strălucirii şi de hidratare. Produsul ajută la stilizarea coafurii, facilitează descurcarea părului şi reduce timpul de uscare. Datorită acţiunii produsului, părul dumneavoastră îşi va recăpăta condiţia şi va beneficia de un aspect frumos. În plus, produsul Moroccanoil Treatment Original are proprietăţi antioxidante, protejând părul şi scalpul împotriva radicalilor liberi, responsabili cu accelerarea procesului de îmbătrânire.

Ce conţine produsul Moroccanoil Treatment Original?

Moroccanoil Treatment Original include două uleiuri – Uleiul de Argan şi Uleiul de Seminţe de In. Primul ulei este responsabil pentru culoarea aurie a produsului şi este sursa multor substanţe nutritive preţioase. Acţionează atât în interiorul, cât şi la suprafaţa părului. Produsul, de asemenea, asigură îngrijirea scalpului. Celălalt component, Uleiul de Seminţe de In, conferă strălucire şi netezime. Drept rezultat, părul este mai puţin predispus la deteriorare şi la acţiunii nocivă a factorilor externi.

Cum se utilizează Moroccanoil Treatment Original?

Înainte de aplicare, trebuie să anexaţi aplicatorul recipientului de Moroccanoil Treatment Original. Distribuiţi două sau trei doze de ulei pe părul curat şi umed de la jumătatea lungimii în jos. Lăsaţi uleiul să acţioneze; puteţi stiliza şi usca părul cu feohnul. Nu ezitaţi să aplicaţi produsul Moroccanoil Treatment Original pe părul uscat pentru stilizare, acesta conferind netezime şi intensificând strălucirea. În plus, acest tip de aplicare permite reconstruirea vârfurilor de păr şi protejarea acestora împotriva deteriorii ulterioare.

AVANTAJE:

  • hrăneşte şi hidratează părul;
  • conţine ulei de Argan;
  • înfrumuseţează coafura;
  • îngrijeşte părul de la bulbi până la vârfuri;
  • facilitează perierea şi uscarea cu foehnul;
  • poate fi aplicat zilnic sau ca tratament.

DEZAVANTAJE:

  • pompa de aplicare nu este încorporată în recipient;
  • compoziţia produsului nu este impresionantă;
  • o cantitate prea mare de produs poate duce la îngrăşarea scalpului.