Dabur Vatika Argan Oil

Dabur Vatika Argan Oil

Uleiul Dabur Vatika este conceput pentru părul extrem de deteriorat şi pentru scalpul normal. Uleiul de Argan – cel mai popular ulei în rândul fanilor produselor naturale de păr – este ingredientul principal. Produsul Dabur Vatika a fost conceput pe baza produselor de păr Ayurvedice. Care sunt efectele şi modul de aplicare?

Dabur Vatika Argan Oil – Beneficii

Produsul Dabur Vatika Oil are proprietăţi nutritive şi reparatorii. Conferă hidratare părului extrem de uscat şi aspru. Uleiul adaugă strălucire părului tern, netezeşte părul electrizat şi reduce efectul static. Reconstruieşte părul tratat în exces după proceduri frecvente de vopsire, rutină de îngrijire neadecvată sau stilizare termică. Produsul Dabur Vatika Argan Oil facilitează stilizarea şi descurcarea părului. Lasă părul suplu şi rezistent la acţiunea nocivă a factorilor extreni agresivi.

Ce conţine produsul Dabur Vatika Hair Oil?

În afara amestecului de plante Ayurvedice, Dabur Vatika conţine Ulei de Argan – bogat în vitamina E, cunoscută ca vitamina tinereţii. Ce acţiune are la nivelul părului? Vitamina E distruge radicalii liberi, care sunt responsabili pentru îmbătrânirea şi încărunţirea prematură, precum şi pentru subţierea părului. În plus, consolidează bulbii şi le conferă cantitatea potrivită de subsanţe nutritive. Uleiul de Argan are proprietăţi de anti-îmbătrânire.

Cum se utilizează produsul Dabur Vatika Hair Oil?

Se recomandă utilizarea uleiului Dabur Vatika Argan Oil o dată sau de două ori pe săptămână. Masaţi produsul la nivelul scalpului şi părului. Apoi, şamponaţi şi clătiţi cu apă caldă după aproximativ o oră. În timpul aplicării, nu lăsaţi produsul să intre în contact cu ochii, acesta putând declanşa iritaţii. Un recipient de 200 ml este suficient pentru câteva luni de tratament. Aceasta depinde şi de cantitatea de produs pe care o aplicaţi.

AVANTAJE:

  • conţine uleiui vegetale;
  • are un parfum plăcut;
  • este potrivit pentru îngrijirea părului şi scalpului;
  • repară, netezeşte şi asigură o stilizare facilă.

DEZAVANTAJE:

  • poate cauza iritaţii;
  • nu dispune de aplicator;
  • amestecul de plante Ayurvedice poate irita scalpul pentru anumiţi utilizatori.